قارچ شیتاکه
شیتاکه یک قارچ خوراکی است که در آشپزی آسیایی کاربردهای فراوانی دارد. شیتاکه به علت برخورداری از خواص درمانی از گذشتههای دور در طب سنتی آسیا کاربرد داشته است. تحقیقات نشان دادهاند که مصرف خوراکی قارچ شیتاکه، سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
عصاره شیتاکه بخشی از فرمولاسیون کاپیسلپرو است که با افزایش تولید پروتئینهای حیاتی (سیرتوئینها) و با تقویت سیستم دفاع سلولی، مقاومت سلولهای فولیکول مو را افزایش میدهد و بهاینترتیب در افزایش طول عمر تارهای مو نقش دارد.
قارچ شیتاکه بومی ژاپن است. اسیدهای آمینه ضروری، ویتامینها و مواد معدنی موجود در آن موجب تسکین، بازسازی و تقویت پوست سر میشوند
نام فارسی: قارچ شیتاکه
نام انگلیسی: Shiitake mushroom
نام علمی: Lentinus edodes
کاربرد: سرم فیتولیوم ۴
عصاره شیتاکه بخشی از فرمولاسیون کاپیسلپرو است که با افزایش تولید پروتئینهای حیاتی (سیرتوئینها) و با تقویت سیستم دفاع سلولی، مقاومت سلولهای فولیکول مو را افزایش میدهد و بهاینترتیب در افزایش طول عمر تارهای مو نقش دارد.
قارچ شیتاکه بومی ژاپن است. اسیدهای آمینه ضروری، ویتامینها و مواد معدنی موجود در آن موجب تسکین، بازسازی و تقویت پوست سر میشوند
نام فارسی: قارچ شیتاکه
نام انگلیسی: Shiitake mushroom
نام علمی: Lentinus edodes
کاربرد: سرم فیتولیوم ۴
نظرات (0)