بادام شیرین
فیتو - نمایندگی رسمی ایران - بادام شیرین
عصاره‌ی مغز بادام، کاربرد بسیاری در محصولات آرایشی و زیبایی دارد. به‌خصوص آن‌که این روغن نقش بسیار مؤثری در تغذیه و آب‌رسانی پوست ایفا می‌کند. روغن بادام شیرین به دلیل بوی مطبوعی که دارد به‌عنوان خوشبوکننده محصولات آرایشی و خوشبوکننده‌های هوا استفاده می‌شود. متخصصان توصیه می‌کنند مادر برای برقراری ارتباط اولیه با نوزاد به بدن او روغن بادام شیرین مالیده و بدنش را به‌آرامی ماساژ دهد این ماده در آرامش بخشیدن به کودک اهمیت دارد؛ اما با همه‌ی این تفاسیر برخی از متخصصان استفاده از روغن بادام را برای نوزادان توصیه نمی‌کنند. روغن بادام منبع مهم و شناخته‌شده‌ای در به وجود آمدن آلرژی‌ها به‌خصوص در زنان باردار و مادران شیرده است. بسیاری از زنان باردار بر این باورند که با مصرف روغن بادام شیرین می‌توانند چروک‌ها و ترکیدگی‌های ناشی از بارداری را از بین ببرند؛ اما گذشته از خاصیت نرم‌کنندگی و تقویت بخشی و آب‌رسانی که این ماده به بدن دارد باید گفت خطوط بعد از زایمان بر بدن ناشی از یک کشیدگی سریع و خشن‌پوست است که بر قابلیت الاستیک فیبرهای کلاژن پوست اثر می‌گذارد. روغن بادام به‌ظاهر پوست را نرم می‌کند اما نمی‌تواند روی فیبرهای کلاژن که در ساختار عمیق پوست قرار دارد اثر بگذارد. هرچند این ماده را می‌توان برای جلوگیری از ترکیدگی و خطوط پوستی ران‌ها استفاده کرد، اما استفاده از آن برای زنان باردار و پوست حساس کودکان سفارش نمی‌شود چراکه این ماده اثر مستقیمی بر پوست نوزاد داشته و آلرژی را در او بالا می‌برد.

نام فارسی گیاه: بادام
نام انگلیسی گیاه: Almond
نام علمی گیاه:

کاربردها: ماسک فیتوسیتروس، شامپو فیتوسیتروس، شامپو فیتوپروژنیوم

نظرات (0)

برای ثبت نظرات خود لازم است وارد سایت شوید
ورود عضویت