شکوفه پرتقال

در برخی کشورها شکوفههای پرتقال که بسیار معطر هستند، بهصورت سنتی و از قدیمالایام نماد خوششانسی بوده و مدتهای مدیدی است که استفاده از آنها در دستهگل عروسها و تاجهای گل مخصوص در عروسیها مرسوم است. اسانس شکوفه پرتقال یکی از ترکیبات مهم در صنعت عطرسازی است. طی انجام مراحل ظریفی از تقطیر میتوان از گلبرگهای شکوفههای پرتقال نوعی گلاب تهیه کرد که استفاده از این نوع گلاب در آشپزیهای مربوط به فرانسه و خاورمیانه رایج است و در اکثر موارد بهعنوان یکی از مواد اولیه در تهیه دسرها، نانها و کیکها به کار میرود. در اسپانیا، شکوفههای ریخته شده از درخت را خشک کرده و بعد، برای درست کردن چای از آن استفاده میکنند. دمکرده گلها و شکوفههای پرتقال در موارد آشفتگی و دل به هم خوردگی مفید و مسکن و آرامبخش است و سوءهاضمه را رفع میکند. اسانس پرتقال روغن مالیدنی مؤثری برای تسکین درد نقرس و روماتیسم است. عصاره شکوفه پرتقال موها را تغذیه میکند و لایه محافظ مو را ترمیم میکند.
نام فارسی گیاه: شکوفه پرتقال
نام انگلیسی گیاه: ORANGE BLOSSOM EXTRACT
نام علمی گیاه:
کاربردها: ماسک فیتو جوبا، ماسک فیتو کاریته، شامپو فیتو نکتار
نام فارسی گیاه: شکوفه پرتقال
نام انگلیسی گیاه: ORANGE BLOSSOM EXTRACT
نام علمی گیاه:
کاربردها: ماسک فیتو جوبا، ماسک فیتو کاریته، شامپو فیتو نکتار
نظرات (0)